total :999.99 RON
Echipamente video si audio profesionale
Cosul de cumparaturiCategorie
Producator
Cuvinte cheie in
denumire sau descriere :
Pret :
intre
si


Comenzi telefonice: +40 722 428 874

Cum cumpar

Pentru a putea comanda produse de pe site-ul Videoline.ro este necesar sa va creati un cont. La crearea contului va trebui sa oferiti cateva dintre datele dumneavoastra personale. In momentul in care introduceti si confirmati validitatea acestor date contul dumneavoastra va fi creat. Pentru a accesa contul dumneavoastra introduceti datele de autentificare pentru cont si parola in sectiunea din partea dreapta a paginii. Daca autentificarea va fi facuta cu succes, veti putea vizualiza optiunile pe care le aveti pentru contul dumneavoastra si comenzile facute anterior. In situatia in care nu va puteti autentifica, va recomandam sa folositi optiunea "resetare parola" ce se poate initia prin apasarea pe butonul "(?)" din partea dreapta a paginii de autentificare.

Va recomandam sa va asigurati ca datele personale sau ale societatii comerciale pe care o reprezentati sunt corecte inainte de introducerea unei comenzi pe site. Lipsa sau prezenta unor informatii incorecte poate anula comanda dumneavoastra.

Pentru a comanda produsele, din momentul in care va autentificati, utilizati meniurile din stanga paginii, functiile de cautare si filtrul in functie de numele producatorului aflat in partea dreapta a paginii pentru a ajunge la produsele care va intereseaza. In momentul in care identificati produsul dorit veti putea sa il introduceti in cosul de cumparaturi si in  lista produselor comandate. In cazul unora dintre produse sunt prezente si accesorii ce pot fi cumparate pentru produse comandate anterior sau odata cu produsele pe care le comandati acum. Pretul afisat pentru produse si accesorii este actualizat zilnic dar pentru facturare vor fi considerate doar preturile in vigoare la data plasarii comenzii. Toate preturile includ valoarea TVA (24%) aferenta produselor afisate.

Daca doriti sa efectuati modificari in lista de produse si accesorii comandate, puteti face acest lucru pana in momentul in care confirmati comanda, putand adauga sau sterge produse folosind filtrul din coltul dreapta-sus numit "cauta in cos" sau optiunile direct din pagina ce afiseaza produsele din lista. In functie de modificarile facute va fi actualizata si suma totala aferenta produselor comandate.

In momentul in care sunteti de acord cu lista de produse ce vor fi comandate va recomandam sa confirmati comanda.

Intr-un interval de cel mult 48 ore sau 2 zile lucratoare, in situatia in care produsele pot fi comandate si datele clientului sunt corecte, veti primi o notificare de preluare a comenzii si, ulterior, factura proforma pentru produsele comandate. Dupa confirmarea platii clientului se va primi o alta notificare privind procesarea comenzii. In momentul in care produsele sunt disponibile la sediul nostru clientul va fi notificat asupra acestui stadiu urmand ca in interval de 2-3 zile lucratoare sa soseasca coletele si factura fiscala la sediul clientului sau adresa de livrare indicata. Livrarea se va face cu o firma de curierat rapid iar costurile de transport nu sunt incluse in totalul de plata pentru comanda si vor fi achitate de catre client in momentul receptiei produselor.

In situatia in care produsele comandate nu mai sunt disponibile la furnizorul extern sau la producator se va lua o decizie de comun acord intre client si DIGITAL MEDIA ENGINEERING SRL cu privire la inlocuirea unor produse sau scoaterea lor din comanda.

In situatia in care, clientul, din motive intemeiate solicita returnarea produselor comandate acest lucru se poate face in termen de 10 zile calendaristice de la receptia lor. Eventualele cheltuieli de transport catre SC Divitech Systems SRL sunt suportate de catre client. Deasemenea, in situatia in care coletele sau produsele in sine prezinta lovituri, deformari sau alte semne de degradare ca urmare a transportului, clientul va fi rugat sa informeze imediat transportatorul si DIGITAL MEDIA ENGINEERING SRL cu privire la aceste probleme.

Produsele livrate au o perioada de garantie stabilita de producator iar repararea acestora in perioada de garantie se face de catre SC Divitech Systems SRL, urmand ca eventualele costuri de transport sa fie suportate de catre client.


cont nourecupereaza parola