total :999.99 RON
Echipamente video si audio profesionale
Cosul de cumparaturiCategorie
Producator
Cuvinte cheie in
denumire sau descriere :
Pret :
intre
si


Comenzi telefonice: +40 722 428 874

Conditii comerciale

DIGITAL MEDIA ENGINEERING SRL, in activitatea desfasurata prin intermediul magazinului electronic Videoline.ro, respecta prevederile legale aplicabile si in vigoare la aceasta data in domeniul comertului electronic pe teritoriul Romaniei.

Societatea comerciala DIGITAL MEDIA ENGINEERING SRL, inregistrata ca operator la Autoritatea Nationala de Supraveghere a datelor cu caracter personal pentru folosirea lor pe teritoriul Romaniei, respecta drepturile tutoror clientilor in conformitate cu prevederile Legii  nr. 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

In situatia in care clientul este identificat drept persoana fizica sau reprezentant  al unei persoane juridice, este necesara furnizarea datelor personale pentru desfasurarea  activitatilor de comert electronic prin site-ul videoline.ro. Necomunicarea acestor date de catre client determina imposibilitatea desfasurarii activitatilor de comert electronic prin intermediul magazinului virtual.

Daca unele din datele clientului sunt incorecte, incomplete sau au survenit schimbari solicitam clientilor sa opereze aceste schimbari sau sa ne informeze in cel mai scurt timp asupra unor modificari ce au survenit ulterior datei de plasare a comenzii. In situatia in care clientul nu poate accesa, opera modificari in contul client sau intampina alte dificultati ori primeste mesaje de eroare, este necesar sa informeze DIGITAL MEDIA ENGINEERING SRL in cel mai scurt timp pentru a se solutiona aceste probleme.

In momentul constituirii contului client si pe parcursul activitatii desfasurate prin intermediul site-ului videoline.ro este  posibila actualizarea datele de identificare si a altor informatii legate de contul utilizator de catre client. In situatia in care datele de identificare introduse nu sunt valide clientii nu vor putea comanda produse prin intermediul site-ului videoline.ro pana la corectarea acestor informatii.

Prin acceptul inregistrarii dumneavoastra pe site-ul videoline.ro sunteti de acord sa primiti materiale promotionale sau informari cu privire la disponibilitatea anumitor produse sau servicii oferite de catre DIGITAL MEDIA ENGINEERING SRL.

Comenzile plasate prin intermediului site-ului videoline.ro vor fi procesate in cel mai scurt timp in functie de ordine, data plasarii lor si alte criterii obiective. Procesarea si finalizarea unei comenzi se va realiza intr-un interval de timp variabil ce este legat de disponibilitatea produselor si timpul necesar pentru transport. In situatia in care, din cauze externe, cu exceptia situatiilor de forta majora, comanda dumneavoastra nu poate fi onorata pentru unul sau mai multe dintre produsele comandate, veti primi o notificare in acest sens.

Modificarile in lista de preturi sau continutul intregii game de produse comercializate pot fi operate de catre DIGITAL MEDIA ENGINEERING SRL fara o notificare prealabila.

 

Conditii de asigurare a garantiei

DIGITAL MEDIA ENGINEERING SRL respecta prevederile legislatiei in vigoare referitoare la comercializarea echipamentelor electronice si cele specifice activitatii de comert electronic prin intermediul site-ului videoline.ro.

DIGITAL MEDIA ENGINEERING SRL acorda garantie pentru toate produsele comercializate cu exceptia materialelor consumabile. Garantia se va asigura la sediul DIGITAL MEDIA ENGINEERING SRL din Bucuresti, prin inlocuirea componentelor sau a subansamblurilor defecte in maxim 15 zile lucratoare de la receptie. In cazul in care reparatia produsului necesita o perioada mai mare de 10% din termenul de garantie, beneficiarul poate cere inlocuirea echipamentului cu unul similar din punct de vedere functional sau restituirea contravalorii produsului.

Daca produsul prezentat la garantie nu poate fi inlocuit cu unul identic se va recurge la schimbarea acestuia cu unul compatibil, beneficiarul urmand a plati diferenta dintre valorile celor doua produse conform listei de preturi a vanzatorului valabila la data inlocuirii.

Cumparatorul este obligat sa respecte instructiunile de utilizare ale echipamentelor achizitionate conform manualelor acestora si datelor primite de la furnizor.

Nu vor fi primite la garantie produsele care:
- au iesit din perioada de garantie;
- nu sunt prezentate in ambalajul original, cu toate accesoriile, certificatul de garantie si nota constatatoare a defectului;
- etichetele sau sigiliile produsului sunt deteriorate sau lipsesc;
- s-au defectat datorita manipularii, instalarii impropii, folosirii necorespunzatoare (soc electric, variatii de tensiune, scurgeri de curent, scurt-circuit, mediu umed, praf, iesire din sarcina, virusi, rescriere de bios);
- prezinta deteriorari fizice: componente electronice arse, procesoare cu pini lipsa sau indoiti, procesoare cu pastila ciobita sau arse, taieturi ale cablajelor componentelor, unitati DVD/CD-ROM cu DVD/CD-uri sparte in interior; De asemenea, nu se considera garantie la monitoarele TFT/LCD situatia in care monitorul are mai putin de 5 pixeli defecti (pixeli ce redau alte culori decat cele normale sau pur si simplu pixeli neluminosi);
- s-au defectat datorita functionarii improprii a altor componente din sistem ce au fost instalate si utilizate de catre client;

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei DIGITAL MEDIA ENGINEERING SRL isi rezerva dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat.

DIGITAL MEDIA ENGINEERING SRL nu raspunde pentru pierderile de date cauzate de eventualele defectiuni din sistem sau in perioada in care echipamentul se afla in service la noi.

 


cont nourecupereaza parola